38 26 38 89

En bedrift du kan stole på

Paul J. Loland AS har vært etablert i Mandal siden midt på 90 tallet og har hele tiden levert kvalitetsprodukter til det lokale næringsliv og privatpersoner. Under kan du lese mer om hva vi driver med.

Vi garanterer at kunden blir godt ivaretatt

Hos oss er kunden det aller viktigste. Vi er totalt 20 ansatte som strekker oss langt for at du skal bli fornøyd.

Vi er total leverandør av teknisk isolering til skip, offshore og landbasert industri. Brann, varme, kulde, lyd/akustikk, rør, beholdere, tanker, vegger, gulv og tak, kjøle- og fryserom er noen eksempler på hva vi jobber med.

Her leverer vi alle typer beslag i rustfritt, galvanisert, plastbelagt stål, kobber og messing plater, takrenner, pipebeslag, tak -tekking med Sarnafil. Vi lager beslag i så og si alle størrelser og former etter kundens ønske.

Vi prosjekterer og monterer balanserte ventilasjonsanlegg for bolig, industri og næringsbygg.

Storkjøkkendetaljer i rustfritt, annet utstyr for produksjonsindustri i rustfritt. Vi produserer tilpasset utstyr i oljeslipt/blankt rustfritt stål med TIG utførelse.

Våre installatører har spesialkompetanse på varmepumper. De er til enhver tid oppdatert på den siste teknologien, og kan rådføre deg om hva som lønner seg.

Med våre modeller kan du alltid være trygg på at vi har riktig lift til jobben. De er enkle å bruke, og trenger du opplæring så er det null problem.